mail ons
Driemans Vastgoed vanuit haar kantoor te Enschede actief in de verkoop en aankoop van woningen in het gebied Enschede en omgeving. Onze visie is allesbehalve conservatief. Met behulp van moderne marketingtechnieken in combinatie met ouderwetse betrokkenheid en inzet, gaan wij telkens alleen voor het optimale resultaat. Sleutelwoorden als duidelijke advisering, afspraak is afspraak en een persoonlijk benadering staan garant voor tevreden klanten.
Klik hier voor selectie van onze huidige aanbod
Aankoopbemiddeling

Als u om wat voor reden dan ook wilt verhuizen, gaat u eerst eens rond kijken. U kijkt in verschillende buurten,
vergelijkt verschillende type woningen en bekijkt hoeveel u uit wilt geven. U spelt de krant, legt uw oor te luister bij de plaatselijke bakker en loopt langs de etalage van de makelaar. U gaat niet over een nacht ijs. Er komen veel vragen naar voren waar u niet direct een antwoord op heeft. Als u koopt in een voor u onbekende plaats, dan komen er nog veel meer vragen bij. Het inschakelen van een ervaren, betrouwbare makelaar met een objectieve en professionele visie is dan een verstandige beslissing. De makelaars van Driemans Vastgoed zijn goed op de hoogte van de lokale markt, de prijsstelling, de juridische en bouwkundige aspecten. U wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd bij al uw beslissingen. Als aankopende makelaar behartigen we uitsluitend uw belangen

Inschrijven als woningzoekende
Hierbij kunt u zich geheel vrijblijvend laten inschrijven bij ons op kantoor als woningzoekende. Samen met de makelaar bepaalt u aan welke eisen het nieuwe huis moet voldoen. Daarnaast zal er bepaald moeten worden hoeveel u aan uw droomhuis kunt én wilt besteden. Nadat u uw wensen hebt aangegeven, zullen wij u regelmatig informeren over de bij ons te koop staande huizen.

De aankoopbegeleiding
Zodra u ons echter inschakelt voor de aankoopbegeleiding houden wij u niet alleen op de hoogte van ons eigen huizenaanbod, maar ook die van makelaars in de regio. Tevens gaat er een professionele belangenbehartiger voor u aan de slag. Tijdens de bezichtiging van de door ons voor u geselecteerde woonhuizen schenken wij aandacht aan de volgende punten:

· de bouwkundige staat van het huis
· de waarde
· de courantheid
· eventuele juridische bepalingen

Wij verzorgen echter niet alleen de juridische en technische aspecten, maar ook de onderhandelingen. Waarbij wij namens de kopende partij, u, een zo laag mogelijke prijs proberen af te dwingen. Daarnaast zorgen wij voor een juiste koopakte en voor een correcte afwikkeling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

De kosten voor de aankoopbegeleiding
Voor de algehele aankoopbegeleiding brengen wij u 1,0% courtage (exclusief 19%BTW) over het aankoopbedrag in rekening.

Verkoopbemiddeling

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Dit is een belangrijke beslissing;financieel en zeker ook emotioneel. Het inschakelen van een ervaren, betrouwbare makelaar met een objectieve en professionele visie is dan een verstandige beslissing. De makelaars van Driemans Vastgoed zijn goed op de hoogte van de lokale markt, de prijsstelling en de bouwkundige- juridische aspecten. We staan in voor een probleemloze afwikkeling van de verkoop. U wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd bij al uw beslissingen, vanaf de opname van uw woning voor de verkoop tot en met de overdracht bij de notaris. Als verkopende makelaar behartigen we uitsluitend uw belangen.

De verkoopbegeleiding
De hoogte van de vraagprijs is afhankelijk van de vraag- en aanbodsituatie van huizen zoals die van u, de prijsontwikkeling van soortgelijke woningen en uiteraard van de kwaliteit en ligging van uw huis.

Neemt u ons in de arm, dan zal er eerst een waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Tijdens de beoordeling nemen we niet alleen de bouwtechnische staat met u door, maar ook de huidige plaatselijke marktsituatie om een reële vraagprijs vast te kunnen stellen. Uiteindelijk zullen uw ideeën en die van ons op elkaar afgestemd moeten worden om de verkoop zo gunstig mogelijk te laten verlopen. Vervolgens gaat uw woning in de verkoop. Via onze etalages en internet worden zoekers op uw woning attent gemaakt. Wij zorgen er voor dat deze aspirant-kopers de juiste informatie ontvangen. Zijn er serieuze gegadigden, dan zal er een afspraak worden gemaakt om die eventuele kopers een rondleiding te geven met één van onze medewerkers. Tijdens de bezichtiging zullen wij de positieve aspecten benadrukken, gebreken worden niet verzwegen. Een goede makelaar misleid niet. Hij moet vertrouwen uitstralen, niet alleen naar u, maar nog meer naar de wederpartij.

Blijkt iemand geïnteresseerd, dan regelt Driemans vastgoed alles wat met de onderhandelingen te maken heeft. Zijn de onderhandelingen afgerond, dan leggen wij de prijs en voorwaarden vast in een koopovereenkomst en bespreken dit contract zowel met u als met de koper.

Vervolgens sturen wij de koopovereenkomst naar de notaris en zien erop toe dat de akte van levering overeenkomstig de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

De kosten voor de verkoopbegeleiding
Voor de verkoopbegeleiding brengen wij u 1,85% courtage (exclusief 19% BTW) over de koopsom in rekening.

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze internet-site met zorg is samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig is, kunnen de samenstellers geen aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Het is mogelijk dat bepaalde informatie na enige tijd verouderd, of niet meer correct is. Driemans vastgoed is daarom niet aansprakelijk voor gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite.